Coronavirus (COVID-19) – Informació i recomanacions

En el Canal Salut  podeu trobar tota la informació sobre el COVID-19 actualitzada i validada des de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. Podeu accedit a través des següent link:

http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/

 

Consulta  AQUI les preguntes freqüents sobre el “Certificat autoresponsable de desplaçament” en el marc de l’estat d’alarma per la crisi sanitària per la COVID-19 i descarrega’t el certificat.

El sistema de salut de Catalunya facilitarà diàriament informació numèrica, descriptiva i actualitzada sobre l’estat i l’evolució de la pandèmia de COVID-19 arreu del territori, podeu consultar-la AQUI.

 

Canon de l’aigua (ACA)

Atenent les necessitats de les famílies en aquesta situació de crisi, el Govern de la Generalitat ha decidit, a través de l’Agència Catalana de l’Aigua, aplicar una reducció del 50% del cànon de l’aigua, amb caràcter universal, per a tots els usuaris domèstics durant els mesos d’abril i maig, Aquesta mesura també l’hem fet efectiva al món empresarial, aplicant una reducció del 50% del cànon que paguen les indústries i la resta d’activitats econòmiques. Podeu consultar el text del Decret Llei AQUI.

Consulta AQUI els requisits per demanar el cànon social o les bonificacions d’ampliació de trams.