Coronavirus (COVID-19) – Informació i recomanacions

En el Canal Salut  podeu trobar tota la informació sobre el COVID-19 actualitzada i validada des de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. Podeu accedit a través des següent link: https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/ciutadania/

Consulta  AQUI les preguntes freqüents sobre el Certificat autoresponsable de desplaçament en el marc de l’estat d’alarma per la crisi sanitària per la COVID-19 i descarrega’t el certificat. El sistema de salut de Catalunya facilitarà diàriament informació numèrica, descriptiva i actualitzada sobre l’estat i l’evolució de la pandèmia de COVID-19 arreu del territori, podeu consultar-la AQUI.

Revisa AQUI les “Preguntes freqüents sobre el confinament“, informació actualitzada pel Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

Tota la informació sobre les FASES de desescalada AQUI.

 

Consells d’estalvi energètic (CCAE)

En aquest moment en el que ens hem de quedar a casa, la despesa energètica de la llar pot augmentar significativament. Aquest fet ve determinat per l’increment de l’ús d’aparells elèctrics i tèrmics que tenim a casa i que utilitzem per treballar, estudiar, cuinar, escalfar-nos i distreuren’s.  Per això, és un bon moment per recordar petits gestos que es poden fer des de casa per estalviar energia i que poden comportar estalvis en les factures. Durant aquests dies des del CCAE es compartirant alguns consells que us ajudaran a estalviar en el consum dels aparells de climatització, electrodomèstics, il·luminació i cuina. PEr veure els consells podeu accedir al facebook del Consell Comarcal de l’Alt Empordà: https://www.facebook.com/altemporda/

Ministeri de Sanitat i informació actualitzada sobre COVID-19                        

Informació oficial del Ministeri de Sanitat dirigida en relació a recomanacions sanitàries i de salut pública d’interès general AQUI.